20 januari 2022

Terug naar overzicht

We zijn online

Oh, wat is dit spannend zeg!


Het schrijven van het verhaal, gesprekken met vormgevers, illustratoren en drukkerijen. De vele telefoontjes met mijn geweldige schrijfcoach van Uitgeverij Klare Taal, een fotoshoot en de vele mailtjes voor deze website. Het waren drukke maanden. Al dat harde werk voor dit moment. Het boek kan vanaf nu besteld worden! Ik doe stiekem een dansje terwijl ik dit blog schrijf. Yes! Eindelijk online!

Ik heb er kriebels in mijn buik van. Het voelt als een stel zenuwachtige vlinders. Ik ben intens trots, blij maar ook nerveus en gespannen. Er is geen weg meer terug en het is vanaf 14 februari voor iedereen beschikbaar. Wat zullen de reviews zijn? Wordt het überhaupt wel besteld? Zulke spannende gedachten maar ik heb het wel gedaan! Dat trotse gevoel laten we maar de boventoon voeren.

Ik hoop dat de ouders met epilepsie, waarvoor ik dit eerste boek geschreven heb, het boek kunnen gebruiken als hulpmiddel. Dat ze het boek kunnen gebruiken om die ingewikkelde ziekte uit te leggen. Als ook maar één ouder er hulp van ervaart, is mijn doel eigenlijk al bereikt.

Lieve mensen die nu mijn blog lezen, heel erg bedankt. Omdat je een kijkje komt nemen op de website van Doktertje Mik. Heb je daarnaast ook nog mijn boek besteld? Dan wil ik je ook daarvoor bedanken en wens ik je heel veel leesplezier! En als je het uit hebt, wil je dan misschien een recensie schrijven? Ik hoor graag wat je ervan vindt, wie weet laat je review me weer dansen van geluk!