Een tweede boek!

Wie had dat gedacht?! Een jaar na mijn eerste boek weet ik er gewoon nog één uit te brengen! Wat ben ik trots zeg!


Vandaag is het zover. Wereld astma dag en daarom ook de officiële releasedag van het boek De opa van Mik heeft astma! Wat mooi dat ik juist vandaag mijn boek kan releasen!
Er zijn al een aantal bestellingen geplaatst en daar ben ik natuurlijk heel blij mee! Bedankt voor het vertrouwen. Ik hoop dat er nog veel mogen volgen.

Omdat het vandaag wereld astma dag is besteed het Longfonds dit jaar extra aandacht aan kinderen met astma. Astma is namelijk de meest voorkomende blijvende ziekte onder kinderen in Nederland.

Op tweejarige leeftijd had ik voor het eerst een astma-aanval maar al snel groeide ik eroverheen. Wat een mazzel is dat zeg! In mijn familie zie ik nog vaak genoeg wat de gevolgen van astma zijn.

Een leven zonder astma... Dat gun ik iedereen! De komende 2 weken zal daarom een deel van de opbrengst naar het Longfonds gaan! Dus heb je het boek nog niet besteld? Doe het dan nu en steun kinderen en volwassenen met astma! En wil je het niet bestellen maar wel het Longfonds steunen ga dan snel naar hun site!

Ohja, vergeten jullie het nieuwe boek ook niet te delen met anderen? Dat zou ik echt heel fijn vinden!