De mama van Mik heeft epilepsie

Prijs:14,95
Verzendkosten:TIJDELIJK GEEN VERZENDKOSTEN

Mik en mama spelen doktertje. Mik vindt dat erg leuk, hij wil later dokter worden. Hij heeft van mama echte medicijndoosjes van de dokter gekregen.

Maar waarom heeft mama deze medicijndoosjes eigenlijk?! Is mama ziek?
Mama vertelt dat zij epilepsie heeft en dat zij pillen slikt om geen aanval te krijgen. ‘Een aanval? Wat is dat nou weer’ denkt Mik. Het klinkt maar eng.

In dit boek vertelt de mama van Mik spelenderwijs aan Mik over haar ziekte. Wat het is en wat er soms kan gebeuren. En dat het onderdeel van haar leven is maar vooral niet eng.

Aantal pagina's:
36

Illustraties:
Melanie Nuruwé – Kesaulya

Uitgever:
Uitgeverij Klare Taal

isbn: 9789083020198

Recensies

  1. Serena

    Een mooi en duidelijk verhaal wat makkelijk te begrijpen is voor kinderen om de ziekte epilepsie uit te leggen aan je kind op een leuke manier


  2. Angelique

    Makkelijk te lezen en voor te lezen. Met de mooie tekeningen wordt het voor kinderen minder eng/spannend en ook te begrijpen


  3. Sanne Broekmans

    Net zoals Chantal liep ik verloren in mijn zoektocht naar epilepsievoorlichting voor kinderen. Kinderen de juiste informatie geven is in mijn inzicht noodzakelijk zodat ze op dat moment niet te hard schrikken en vooral de juiste hulp kunnen bieden. Deze boek is exact wat wij als gezin nodig hebben. Mooie tekeningen en een duidelijk verhaal met hier en daar een vleugje humor. Zo blijft de moeilijke materie luchtig. Dit boek gaat regelmatig bovengehaald worden!


Ik ben benieuwd wat jij van mijn boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je recensie.

Goed om te weten:
Door je recensie te plaatsen, ga je akkoord dat deze ook op social media kan worden gedeeld.